De laatste schooldagen van 2017…

22 december 2017
22 december 2017,
 Off

21 en 22 december, de laatste schooldagen voor de kerstvakantie. De Heerbeeckweek werd dit jaar afgesloten met allerlei nieuwe initiatieven.

Op donderdag 21 december sloten atheneum-5 en 6, na een hele dag een battle tegen elkaar gevoerd te hebben, af met een gezellige avond barbecue op school. De leerlingen van havo-5 kwamen terug van verschillende activiteiten, hadden ook een barbecue en hebben dit zelfs helemaal buiten gevierd.

Op vrijdagochtend hebben de vierde klassen per afdeling met elkaar een gezellig ontbijt georganiseerd en daarvan genoten.

De onderbouwklassen hadden een programma met vooral interactief theater en muziek. Dit vond plaats in de aula en gymzalen, maar ook in het Jongerencentrum Todo en in het Tejaterke. Gedurende de ochtend moesten de klassen zich tevens presenteren met een gezamenlijke kerstboodschap. Dit leverde prachtige initiatieven op die kunstzinnig zijn vastgelegd in foto’s en filmpjes. De mooiste presentatie wordt beloond met een prijs die beschikbaar is gesteld door het vrijetijdscentrum Best. Tijdens de activiteiten werden de leerlingen verwend met fruit en krentenbollen/kerstbrood dat door plaatselijke ondernemers beschikbaar was gesteld.

Het was een hele geslaagde en gezellige afsluiting van het jaar waarbij leerlingen veel met elkaar en voor anderen hebben gedaan. Dit jaar waren de doelen waarvoor geld en voedsel is ingezameld de Voedselbank en Stichting Leergeld.

Alle medewerkers en leerlingen van het Heerbeeck College wensen u een heel goed en gezond 2018 toe!