Heerbeeck College
Inloggen
Welkom bij het Heerbeeck College
Magister
Magister 5 inloggen

Magister 5 inloggen


Klik op het logo om in te loggen


Magister
Alle leerlingen die geregistreerd zijn op de VOBO Scholen Best-Oirschot, zijnde Heerbeeck College en Kempenhorst College, hebben toegang tot het schooladministratie systeem Magister. Zij kunnen hier hun cijfers inzien, roosters bekijken, hun agenda doorbladeren en gebruiken en hun gegevens inzien. Om goed te kunnen werken met Magister en het gebruik van de knoppen te begrijpen kun je vanaf deze pagina een korte instructie downloaden. Je kunt Magister 5 zowel via school als thuis bereiken.
Aan het begin van het schooljaar krijgen ouders van nieuwe Heerbeeck leerlingen ook toegang tot Magister. Zij krijgen hiervoor een brief met inloggegevens. Een volledige handleiding hoe men met Magister kan werken is te downloaden vanaf deze pagina.

Wanneer u problemen ondervindt met Magister of als u uw gegevens om in te loggen bent vergeten, geef dit dan door aan onze Servicedesk

De Magister app voor leerlingen - META

 

Benieuwd naar je cijfers, een roosterwijziging of je huiswerk? Met Meta heb je deze informatie altijd bij de hand. Vanuit het menu klik je eenvoudig door naar de belangrijkste informatie. Met één klik bekijk je je agenda, cijfers of nieuwe berichten. De agenda met roosterinfo is gratis en vanaf nu verkrijgbaar.

Wat is Meta?
Meta is een app voor de iPhone, iPod Touch, iPad, Android-phone of Android-tab (minimaal Apple iOS 3 of hoger en Android 1.6 of hoger). Als je toegang hebt tot Magister via het internet, dan kun je Meta gebruiken. Je kunt dan overal en altijd je cijfers inzien, de roosterwijzigingen bekijken en kosteloos binnen Magister berichten versturen of ontvangen.

Vanaf schooljaar 2012-2013 is META geheel GRATIS!

LET OP: META is alleen voor leerlingen, dus niet voor ouders!

Meer informatie:
Ga naar de website van META 

Klik HIER om naar de pagina META app Problemen te gaan


Handleidingen
 TitleSize Description
Betekenis van de codes Absentie27,00 KBDownloadBetekenis van de codes Absentie
Handleiding Magister voor leerlingen en ouders, versie 21,05 MBDownloadHandleiding magister 5
Handleiding voor Magister app META leerlingen6,31 MBDownload 
Vraag en antwoord Silverlight38,00 KBDownloadSilverlight is een onderdeel van Magister. In dit document staan tips met betrekking tot installatie.
Vraag en antwoord Silverlight Windows 848,29 KBDownloadSilverlight is een onderdeel van Magister. In dit document staan tips met betrekking tot installatie icm. Windows 8
Magister op Apple Mac OsX540,49 KBDownload 
Magister FAQ