BSA (BuitenSchoolse Activiteiten)

 

Algemeen

Bijzondere schoolactiviteiten (ook wel buitenschoolse activiteiten genoemd) krijgen op het Heerbeeck College veel aandacht. Ze bevorderen niet alleen de algemene en sociale ontwikkeling van onze leerlingen, maar zijn ook van groot belang voor het welbevinden van de leerling op onze school. De activiteiten vallen uiteen in een aantal categorieën. Zo zijn er vakgebonden activiteiten die in de projectweken aangeboden worden. Er zijn ook activiteiten en projecten die afdelings- of leerjaar gebonden zijn, zoals het waterkamp, het winterkamp, het survivalkamp en buitenlandse reizen in het kader van ‘internationalisering’.

Gezellige avonden zoals ons onderbouwfeest en carnavalsfeest en het traditionele galafeest voor de examenklassen komen jaarlijks terug. Buiten het schoolgebouw door leerlingen georganiseerde feesten of activiteiten vallen nooit onder de verantwoordelijkheid van de school. Voor alle niet-verplichte activiteiten, waaraan de leerling dus vrijwillig kan deelnemen, wordt een bijdrage gevraagd.

 

Commissie BSA

Er is op school een Commissie Bijzondere School Activiteiten (BSA) bestaande uit Natalie Kaak en Cécile Hendriks. Deze commissie organiseert de onderbouwfeesten, het galafeest voor de bovenbouw, de kanodag, het waterkamp en het winterkamp. Daarnaast organiseert de commissie de Heerbeeckweken (projectweken). Meer informatie over deze projectweken vindt u hier.

U kunt de bsa bereiken via het e-mail adres bsa@heerbeeck.nl .

 

Extra informatie

Meer informatie over het water-, winter- en survivalkamp en de informatie over de activiteiten voor de eindexamenklassen vindt u hier.

 

winterwatersurvivalkamp