Begeleiding

 

Natuurlijk laten we je niet alles zelf uitzoeken. Iedere klas heeft zijn eigen mentor; dat is één van je vakdocenten bij wie je altijd terecht kunt en die je het hele jaar door begeleidt. Je zult merken dat je in de loop van het schooljaar zijn of haar hulp steeds minder nodig hebt. Maar in het begin is alles nieuw: allemaal verschillende vakken, verschillende leraren, verschillende lokalen, veel huiswerk. De mentor helpt je met het wennen en plannen! Soms heeft een leerling wat extra zorg nodig, die geven we ook. Bijvoorbeeld als je dyslectisch bent of niet zo’n goede concentratie hebt. Meer informatie over de begeleiding vind je hier.
De presentatie waarin je kunt lezen hoe het op onze school gaat als je dyslectisch bent, staat (onderaan) op deze pagina.


Leerlingmentoren 

Iedere klas heeft ook zijn eigen leerlingmentoren: twee leerlingen uit de bovenbouw die aan alle activiteiten van jouw klas meedoen en aan wie je allerlei vragen kunt stellen. Zij zijn erbij tijdens de kennismakingsmiddag, het brugklaskamp, de sinterklaasactiviteit en het klassenuitje. En soms komen ze weleens zomaar op bezoek in de klas.