Info-doeavonden 2 en 7 november 2016

02 november 2016
19 oktober 2016,
 Off

Tijdens onze Info-doeavonden kunnen leerlingen van groep 8 en hun ouder(s)/ verzorger(s) kennismaken met het Heerbeeck College.

Voor de leerlingen

Bij binnenkomst in het hoofdgebouw krijg je een gekleurd papier met daarop drie lessen die je gaat volgen. Elke les duurt ongeveer 25 minuten. In het programma is ook een pauze opgenomen. Als je graag met je vriend(en)/vriendin(nen) in dezelfde groep zit, is het belangrijk dat je tegelijkertijd aankomt op school. De gekleurde kaartjes worden namelijk willekeurig uitgedeeld. Het is altijd behoorlijk druk en er zijn zeker 12 verschillende groepen met een verschillend rooster. Voor de HIC-lessen (Heerbeeck International College) is er een speciaal rooster: er wordt bij binnenkomst gevraagd of je daarvoor komt!

Voor de ouder(s)/verzorger(s)

U gaat niet mee het hoofdgebouw in, maar wordt meteen verwezen naar het Junior College. Er zijn drie presentatierondes. Tijdens de eerste ronde wordt er een algemene presentatie gegeven: “Hoe gaat het in de brugklas”. In ronde twee en drie kan er een keuze gemaakt worden uit vier verschillende presentaties: “Wat na de brugklas?”, “Heerbeeck International College”, “Mavo Challenge” en “Zorg en Begeleiding”.

De avonden beginnen om 19.00 uur en duren tot uiterlijk 21.00 uur.

De termijn voor inschrijving is verlopen. Indien u nog wil aanmelden voor 7 november graag een mail sturen naar p.kuijten@heerbeeck.nl of m.hanssen@heerbeeck.nl