Jubileum


Heerbeeck en Kempenhorst vieren feest in 2018
In 2018 vieren onze twee scholen, die vijftien jaar geleden samengingen onder de naam Voortgezet Onderwijs Best-Oirschot, het hele jaar feest. Het Heerbeeck College viert zijn 50-jarig bestaan als scholengemeenschap, het Kempenhorst College viert het 50-jarig bestaan van zijn naam en beide scholen vieren een halve eeuw Mammoetwet.

 

Reünie
In verband met het 50-jarig bestaan van het Heerbeeck College organiseren we op zaterdagavond 27 oktober 2018 (van 20.30-02.00 uur) een reünie voor iedereen die tussen 1968 en nu als leerling of medewerker aan het Heerbeeck verbonden is geweest. Noteer alvast de datum in uw agenda. Vragen over de reünie kunt u sturen naar reunie@heerbeeck.nl.

 

Aanmelden reünie
Aanmelden voor de reünie kan via deze link. Wil je weten wie zich al heeft ingeschreven, klik dan hier. We zullen regelmatig deze lijst verversen. De kosten voor deelname aan de reünie bedragen € 10,00 (voorverkoop) en € 12,50 bij aankoop van een kaartje op de avond zelf. De voorverkoop loopt tot uiterlijk 20 oktober, daarna is het om administratieve redenen niet meer mogelijk om het bedrag over te maken. Je kunt dan natuurlijk nog wel komen, maar betaald dan het bedrag van € 12,50 bij de ingang.

Informatie over de praktische zaken rondom de reünie zoals parkeren en entree, kun je lezen via deze link.

 

Efteling

In dit Jubeljaar wilden we ook de leerlingen van onze scholen, Heerbeeck College en Kempenhorst College, iets extra’s aanbieden. Ze hebben zelf hun cadeau mogen uitkiezen en het is een dagje Efteling geworden. Op donderdag 4 oktober was het zover, we gingen met ruim 3.000 leerlingen naar Kaatsheuvel. Logistiek gezien was het een tour-de-force, met zo’n vijfentwintig bussen die uit Oirschot en Best op en neer pendelden naar Kaatsheuvel, maar ook dat verliep net zo positief als het weer en de sfeer: uitstekend.

 

Spreuk van de week
Op het Heerbeeck College verscheen de afgelopen vijftien jaar (twee)wekelijks het Heerbeeck Bulletin, een gemailde nieuwsbrief voor de medewerkers van de school. Daarin was als vaste rubriek opgenomen de ‘Spreuk van de Week’: opmerkelijke en vermakelijke uitspraken van leerlingen en collega’s. Deze spreuken zijn nu gebundeld en als boek uitgegeven.

Het boek is op de eerste plaats bedoeld als kerstgeschenk voor de medewerkers van de school, maar de selectie en redactie van de spreuken is zodanig geweest dat ze ook voor niet-Heerbeeckmedewerkers toegankelijk zijn. Meer informatie over hoe u in het bezit kan komen van dit bijzondere boek vindt u hier.