Examenzaken

 

Centraal examen

Het Centraal Schriftelijk Eindexamen (CSE) is de laatste drempel voor het behalen van je diploma. Naast het afronden van je proefwerken, praktische opdrachten en werkstukken als onderdeel van het schoolexamen, zal veel informatie over het centraal examen op je afkomen. Voor specifieke vragen over het examen kun je terecht bij het volgende e-mailadres: examenzaken@heerbeeck.nl

herexamen

PTA-planners
Voor alle afdelingen en leerjaren vind je de PTA-planners hier.


Extra examentraining op school

Om ervoor te zorgen dat de leerling zich optimaal kan voorbereiden op de examens, bieden wij de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen. Wij zijn daarom in 2019, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden bij ons op school en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

De data van de examentraining zijn:
29 en 30 april 2019

Direct inschrijven
Inschrijvingen voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/heerbeeck. Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven, zodat u verzekerd bent van een plek.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl.

 

Examenresulaten & examenreglement

De eindexamenresulaten van alle afdelingen binnen het Heerbeeck College in de afgelopen jaren vind je hier. Het examenreglement vind je hier.