Magister

login_m6_ll-ouders

 

 

 

Vanaf 15 juni 2015 kunnen leerlingen en ouders van het Heerbeeck College gebruik maken van de nieuwe versie van Magister. Magister 6 draait op alle devices: PC, Mac, Chromebook, tablet en ook op je smartphone.

Heeft u vragen over Magister 6 of heeft u een probleem? Mail dan naar Magister Beheer. Kunt u als ouder/verzorger niet (meer) inloggen, omdat inlognaam of wachtwoord niet meer geldig is, vermeld dan in de mail altijd de naam van uw kind om nieuwe inloggegevens aan te vragen.

Extra informatie:
De handleiding voor Magister 6
Handige informatie over Magister 6


Werking Magister 6

Magister 6 is ontwikkeld op basis van HTML 5 en CSS3 en kan gebruikt worden met besturingssystemen en browsers die dit ondersteunen. Het ontwerp van Magister 6 maakt gebruik van een responsive design. Dit betekent dat de wijze waarop Magister zicht toont, aangepast wordt op basis van de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op de leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Magister 6 werkt het beste met de volgende browsers:

Desktop browsers Mobiele browsers
Internet Explorer 10 en 11 iOS 6,7 en 8 met Safari
Firefox, laatste versie Android 4.x met Chrome
Chrome, laatste versie Windows Phone 8/RT met Internet Explorer
Safari (OS X) 7 BlackBerry OS 10 met de BlackBerry browser

 

Het komt regelmatig voor dat browsers (zoals Internet Explorer) worden aangepast door plug-ins of extensies. In de meeste gevallen zal Magister normaal blijven functioneren. In incidentele gevallen kan het voorkomen dat de plug-in of extensie de functionaliteit van Magister raakt, waardoor deze niet (correct) werkt. SchoolMaster past haar software daar, in voorkomende gevallen, niet op aan. Een eindgebruiker kan dan als alternatief gebruik maken van een andere browser. Het is de verantwoordelijkheid van een eindgebruiker om een up-to-date en ondersteunend operating system op zijn of haar pc of laptop te gebruiken, met afdoende beveiligingsmaatregelen.