BSA (BuitenSchoolse Activiteiten)

 

Algemeen

Bijzondere schoolactiviteiten (ook wel buitenschoolse activiteiten genoemd) krijgen op het Heerbeeck College veel aandacht. Ze bevorderen niet alleen de algemene en sociale ontwikkeling van onze leerlingen, maar zijn ook van groot belang voor het welbevinden van de leerling op onze school. De activiteiten vallen uiteen in een aantal categorieën. Zo zijn er vakgebonden activiteiten die voornamelijk in de Heerbeeckweken aangeboden worden. Er zijn ook activiteiten en projecten die afdelings- of leerjaar gebonden zijn, zoals kampen en buitenlandse reizen in het kader van ‘internationalisering’.

Voor onderbouwleerlingen worden er jaarlijks verschillende feesten georganiseerd, zoals het galafeest en een danceparty. Buiten het schoolgebouw door leerlingen georganiseerde feesten of activiteiten vallen nooit onder de verantwoordelijkheid van de school. Voor alle niet-verplichte activiteiten, waaraan de leerling dus vrijwillig kan deelnemen, wordt een bijdrage gevraagd.

 

Coördinator BSA

Er is op school een coördinator Bijzondere School Activiteiten (BSA), Natalie van den Ende. Deze coördinator organiseert de onderbouwfeesten, het galafeest voor de bovenbouw, de kanodag en het waterkamp. Daarnaast heeft zij een coördinerende rol bij de Heerbeeckweken/HICweek. Meer informatie over deze Heerbeeckweken vindt u hier.

U kunt de bsa bereiken via het e-mailadres bsa@heerbeeck.nl .

 

Extra informatie

Meer informatie over het water-, winter- en survivalkamp en de informatie over de activiteiten voor de eindexamenklassen vindt u hier.

 

winterwatersurvivalkamp