Theatercafé

 TC Logo 02

Al meer dan vijfentwintig jaar is het Heerbeeck Theatercafé dé plek waar (oud)leerlingen en medewerkers van het Heerbeeck College hun podiumtalenten kunnen laten zien en horen. Op dit jaarlijks terugkerend tweedaags evenement is in de loop der jaren van alles voorbijgekomen: zang, dans, cabaret, acrobatiek, jongleren, poëzie enz.

Het unieke aan het Theatercafé is dat deelname vrij is en er geen audities voor hoeven te worden gedaan. Iedereen kan meedoen! De organisatie doet er alles aan om podium, licht en geluid zo professioneel mogelijk in te richten zodat jouw talent het best tot zijn recht komt.

Heb jij ook een talent dat je graag een keer voor een groot publiek wilt laten zien of horen? Houd dan de site van het Heerbeeck College in de gaten of volg ons op Facebook.

De laatste editie van het Theatercafé was in maart 2019 met als thema ‘Legends’ . Voor de editie van 2020 is het thema ook al bekend ‘Make Love, Not War!’ Een compilatiefilmpje van het Theatercafé 2018 (thema ‘Made in Holland’) zie je hieronder.

Foto’s van het Theatercafé zijn te vinden op het intranet.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de heer Muller via p.muller@heerbeeck.nl .