Beste Opa’s & Oma’s

7 februari 2019
7 februari 2019,
 Off

De jaarlijkse voorstelling Beste Opa’s & Oma’s is inmiddels een begrip en wordt zowel binnen als buiten het Heerbeeck College met veel enthousiasme ontvangen. Dit jaar zijn we alweer toe aan de vierde editie.

In de voorstelling Beste Opa’s en Oma’s 4.0 nemen leerlingen van het Heerbeeck College ons samen met hun opa’s en oma’s mee op een reis door het verleden en het heden. Ook spelen dit jaar echte ervaringsdeskundigen mee, mantelzorgers en medewerkers uit de ouderenzorg. Beste Opa’s & Oma’s 4.0 staat dit jaar namelijk in het teken van dementie, wat natuurlijk prachtig aansluit bij onze dementievriendelijke gemeente Best. Verhalen over de jeugd, ouder worden, het verschil in generaties en de moeilijke, maar ook grappige situaties die ontstaan door dementie, worden op eigentijdse manier aan elkaar geregen en afgewisseld met mooie beelden en muziek. Het resultaat is een vlotte en ontroerende voorstelling, waarbij leeftijd er niet meer toe doet.

Vol trots presenteert het Heerbeeck College Beste Opa’s en Oma’s 4.0, onder leiding van regisseur Michèle Rijzewijk, op donderdag 28 februari om 20.15u. Locatie: aula Heerbeeck College. Toegang €3,-. Reserveren kan via: s.semeijn@heerbeeck.nl

Op donderdag 18 april is er een reprise van de voorstelling in het Tejaterke, mogelijk gemaakt door de Lions club. Deze voorstelling begint om 20.15 uur.