Open avond

Welkom op de open dag(avond) pagina van het Heerbeeck College!

Op vrijdag 31 januari 2020 vond onze Open Avond weer plaats. Met veel plezier hebben we alle informatie over ons onderwijs en over de ondersteuning op het Heerbeeck College gegeven, hebben we eventuele vragen beantwoord en laten zien waar onze leerlingen mee bezig zijn.

Hopelijk hebben leerlingen uit groep 7 of 8 kunnen ontdekken of het Heerbeeck College misschien wel de school is waar zij willen starten na de basisschool.

Leaflets van de verschillende afdelingen vind je hier:

In het filmpje hieronder kun je alvast een indruk krijgen van onze school. Drie brugklassers vertellen  in het filmpje waarom zij kozen voor het Heerbeeck College.

En heb je onze folder voor achtstegroepers al gelezen? Je vindt deze op de pagina voor Groep 7 en 8.

 

Open Dag App

Een primeur dit jaar tijdens onze Open Avond: de gratis Open Dag App van Voorgezet Onderwijs Best-Oirschot! In de app kan vooraf al informatie worden opgezocht en tijdens de Open Avond hebben bezoekers hiermee gemakkelijk een plattegrond en programma bij de hand. Belangrijke data en activiteiten zijn via de app met één druk op de knop in de eigen agenda te plannen.

De Open Dag App kan gratis gedownload worden in de Appstore of Google Play. Na openen scant u in de app de QR-code om snel uit te komen bij de app van Voortgezet Onderwijs Best-Oirschot. Na installatie kan men kiezen voor de vestiging Heerbeeck College of Kempenhorst College.

De app blijft ook na de Open Avond nog beschikbaar.