Open avond

Welkom op de open dag(avond) pagina van het Heerbeeck College!

Op vrijdag 31 januari 2020 organiseren we van 17.00 tot 21.00 uur onze Open Avond. Iedereen is van harte welkom om dan een kijkje te komen nemen op onze school. We geven met veel plezier alle informatie over ons onderwijs en over de ondersteuning op het Heerbeeck College, beantwoorden eventuele vragen en laten zien waar onze leerlingen mee bezig zijn.

Leerlingen uit groep 7 of 8 die willen weten of het Heerbeeck College misschien wel de school is waar zij willen starten na de basisschool, kunnen dit ontdekken op de Open Avond. Door deel te nemen aan allerlei activiteiten, vragen te stellen en natuurlijk door het gebouw te bekijken krijgen ze een goed beeld van onze school. Kijk rond, proef de sfeer en ervaar of jij je op je plek voelt op het Heerbeeck!

Liever al eerder kennismaken met het Heerbeeck College? Dat kan!
De Info-Doeavonden in november heb je helaas gemist, maar op woensdag 15 januari 2020 is er van 14.00-16.00 uur weer een HIC-Experience! Dit is een middag waarop geïnteresseerde leerlingen kunnen kennismaken met het Heerbeeck International College.

Leaflets van de verschillende afdelingen vind je hier:

In het filmpje hieronder kun je alvast een indruk krijgen van onze school. Drie brugklassers vertellen  in het filmpje waarom zij kozen voor het Heerbeeck College.
En heb je onze folder voor achtstegroepers al gelezen? Je vindt deze op de pagina voor Groep 7 en 8.

Heel graag tot ziens op 31 januari!