Open avond

Welkom op de open dag(avond) pagina van het Heerbeeck College!

Op vrijdag 31 januari 2020 organiseren we onze Open Avond. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze school. We geven met veel plezier alle informatie over ons onderwijs en over de ondersteuning op het Heerbeeck College, beantwoorden eventuele vragen en laten zien waar onze leerlingen mee bezig zijn.

Leerlingen uit groep 7 of 8 die willen weten of het Heerbeeck College misschien wel de school is waar zij willen starten na de basisschool, kunnen dit ontdekken op de Open Avond. Door deel te nemen aan allerlei activiteiten, vragen te stellen en natuurlijk door het gebouw te bekijken krijgen ze een goed beeld van onze school.

Liever al al eerder kennismaken met het Heerbeeck College? Dat kan!
Op donderdag 7 november 2019 en maandag 11 november 2019 zijn er Info-Doeavonden voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders (beide avonden van 18.30-20.30 uur). Informatie over inschrijven volgt binnenkort via deze website.
Op woensdag 15 januari 2020 is er van 14.00-16.00 uur weer een HIC Experience. Dit is een middag waarop geïnteresseerde leerlingen kunnen kennismaken met het Heerbeeck International College.

Leaflets van de verschillende afdelingen vind je hier:

Hieronder kun je een filmpje bekijken over onze school. Klik op de afbeelding, dan start het YouTube-filmpje. Binnenkort vind je hier een nieuw filmpje, dus houd deze pagina in de gaten!