Inschrijven Indonesiëreis nog mogelijk

8 januari 2018
8 januari 2018,
 Off

Ook dit jaar wordt er voor leerlingen weer een reis naar Indonesië georganiseerd: van 6 oktober tot 21 oktober 2018. Het programma bestaat uit een week educatieve en sociale activiteiten met leerlingen van SVP-school uit Jakarta en een week met cultuur en ontspanning rondom Yogyakarta.

De leerlingen verblijven bij een gastgezin of in een vakantiepark of hotel. Enkele voorbeelden van activiteiten zijn: project Verenigde Naties, ontspanning Thousand Islands, bezoek ministerie en weeshuis, zwemmen, snorkelen en kanoën, bezoek Borobudur en Prambanan tempels, dans-, muziek- en batikworkshops, rijst en mangrove planten, bijdragen aan sociaal project, etc.

De leerlingen uit Indonesië komen van vrijdag 30 maart tot zaterdag 7 april 2018 naar Best om met onze leerlingen mooie ervaringen te delen. Zij zullen dan slapen bij de leerlingen die mee gaan naar Indonesië. Het programma in Nederland wordt de komende weken samengesteld.

Deze fantastische reis is mogelijk voor leerlingen die dit schooljaar in havo-4 regulier, vwo-4 regulier of vwo-5 zitten en tevens voor leerlingen in havo-5 die volgend jaar vwo-5 gaan doen.

De kosten voor deze uitdagende uitwisseling bedragen maximaal € 1500 per persoon, te betalen in drie termijnen.

Inschrijven is nog mogelijk tot en met zondag 28 januari 2018 door middel van een mail naar w.michels@heerbeeck.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om bij hem nadere informatie te krijgen.