Jongeren gezocht voor productie Narrekap over Bata

14 februari 2019
14 februari 2019,
 Off

Iets voor jou?

NARREKAP BRENGT STUK OVER BATA
Onder de werktitel “Brug naar de toekomst”, gaat toneelvereniging De Narrekap een productie op de planken brengen over de Bata in Best en de grote invloed van het bedrijf op de ontwikkeling van het dorp. Bata, comité 200 jaar Best en Erfgoedvereniging Dye van Best werken samen met de Narrekap aan deze productie. De werktitel is geïnspireerd op een historische uitspraak van Tomáš Baťa, de oprichter de van de Bata: ”Let us not be afraid of the future”. Dit is ook het motto voor het project.
Het stuk, dat geschreven wordt door John van der Sanden (https://www.johnvandersanden.nl/), verhaalt over de periode vlak na de oorlog tot begin jaren ’60. Een roerige tijd, waarin ook letterlijk de brug geslagen werd tussen twee “werelden”, Batadorp en Best. . De uitvoeringen zullen op locatie zijn: in een van de oude Batafabrieken. Speeldata 20, 21, 22, 27, 28, 29 september 2019. Het belooft een geweldige productie te worden, gedragen door verschillende geledingen uit de Bestse gemeenschap en verhalend over een van de belangrijkste periodes van de geschiedenis van Best.
Een project dat van, over en voor de gemeente Best en de Bata is. Voor dit project moeten er veel dingen georganiseerd worden. Vrijwilligers, mensen met ambitie om toneel te spelen en organisaties die De Narrekap kunnen helpen om dit plan succesvol te realiseren kunnen altijd contact met ons opnemen. Stuur dan even een e-mail naar secretaris@narrekap.nl. Lijkt het je wat om een keer te komen kijken of toneel spelen iets voor jou is kom dan gerust langs tijdens een van de repetities op dinsdagavond vanaf 19:45 in `t Tejaterke in Best. Laat even weten als je komt dan houden we daar rekening mee.
Kickers kunnen zich ook aanmelden via Sharon S.Semeijn@heerbeeck.nl