Examenzaken

 

Centraal examen

Het Centraal Schriftelijk Eindexamen (CSE) is de laatste drempel voor het behalen van je diploma. Naast het afronden van je proefwerken, praktische opdrachten en werkstukken als onderdeel van het schoolexamen, zal veel informatie over het centraal examen op je afkomen. Voor specifieke vragen over het examen kun je terecht bij het volgende e-mailadres: examenzaken@heerbeeck.nl

 

PTA-planners
Voor alle afdelingen en leerjaren vind je de PTA-planners op ons intranet.


Extra examentraining op school

Naschoolse huiswerkbegeleiding en bijles

Examentraining in de buurt

Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. In tegenstelling tot vorige jaren, vindt de training niet plaats op het Heerbeeck College. Door leerlingen van drie scholen te bundelen kunnen we er samen voor zorgen dat er de mogelijkheid is om veel verschillende vakken aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden op 20 en 21 april op het Frits Philips lyceum en 23 en 24 april op het Eckart College en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Direct inschrijven
Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via deze link. Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl.

 

Examenresulaten & examenreglement

De eindexamenresulaten van alle afdelingen binnen het Heerbeeck College in de afgelopen jaren vind je als bijlage bij de schoolgids. Ook het examenreglement vind je op deze pagina.