Maatschappelijke stage? De 123 Doedagen zoekt ondersteuning!

24 mei 2018
24 mei 2018,
 Off

Voor de 9de keer wordt op het terrein van TODO in Best de 123 Doedagen georganiseerd voor leerlingen van de basisschool. Dit jaar worden er op 15, 16 en 17 augustus weer mooie hutten gebouwd in het thema: Ga je mee op safari? … naar Afrika.

In voorgaande jaren hebben al veel Heerbeeckers meegeholpen t.b.v. hun maatschappelijke stage. De organisatie kan deze Doedagen niet organiseren zonder hulp van vrijwilligers en daarom is de organisatie van de 123 Doedagen ook dit jaar op zoek naar enthousiaste vrijwilligers/leerlingen die het leuk vinden om te helpen bij het begeleiden van groepjes kinderen, begeleiden van timmer- en spelactiviteiten, toezicht houden en opruimwerkzaamheden.

Deze vrijwilligerswerkzaamheden tellen mee als maatschappelijke stage.  Ook al heb je jouw maatschappelijk stageverplichting voldaan, kun je nog steeds assisteren.

Ben jij geïnteresseerd en ben je beschikbaar van dinsdag 14 augustus (einde middag/begin avond) tot en met vrijdag 17 augustus (einde middag/begin avond), meld je dan aan! Inschrijven kan via een mail te sturen naar Alida Luteyn EN via “inschrijven MAS studenten” op de website www.123doedagen.nl. Inschrijven graag vóór vrijdag 1 juni 2018. We zoeken nog 10 studenten.

Wij hopen op veel enthousiaste vrijwilligers!