Orion Music Awards 22 maart

22 maart 2018
21 februari 2018,
 Off

Donderdag 22 maart: Orion Music Awards in het Parktheater in Eindhoven!

Dit jaar alweer voor de 11de keer komen alle veertien Brabantse Orionscholen in het Parktheater Eindhoven om te strijden voor de felbegeerde Orion Music Awards.

Iedere school stuurt een muzikale inzending en een vakkundige jury zal de muzikanten beoordelen. Ook het Heerbeeck doet mee en we hebben hiervoor eind december audities gehouden. De band Silver Kiwi heeft de eer onze school te mogen vertegenwoordigen op deze geweldige avond. Ze stellen zich even aan u voor:

Op donderdag 22 maart mogen wij, Silver Kiwi, onze school vertegenwoordigen op de Orion Music Awards. We hebben hier super veel zin in, niet alleen omdat het heel leuk is, maar ook omdat we gewoon keihard gaan winnen. Onze band bestaat uit een zangeres op het niveau van Stevie Nicks, een gitarist á la Jimi Hendrix, een bassist die alleen maar vergeleken kan worden met Flea, en een drummer bijna net zo goed als de vorige. Houd de site http://www.orionmusicawards.nl in de gaten als jij ook wil zien hoe wij onze tegenstanders met de grond gelijk maken.

De kaartjes zijn gratis en te verkrijgen bij de bandleden Cillian van der Staak, Sven Nouwens, Geert Provoost en Iris van Meurs of bij muziekdocent, mevr. Reeser.

Jonneke Reeser (j.reeser@heerbeeck.nl)
Cultuurcoördinator