Orion Music Awards verplaatst

11 maart 2020
11 maart 2020,
 Off

De ORION Music Awards, die op donderdag 19 maart plaats zouden plaatsvinden in het Parktheater, worden verplaatst. Dit is in overleg met de organisatie en de bestuurders van de ORION-scholen besloten.  Dit besluit ligt in lijn met de maatregelen zoals die in onze provincie momenteel gelden vanwege het coronavirus. Op grond van het advies van het RIVM moeten personen met milde klachten, zoals hoesten, verkoudheid en koorts, thuis blijven.

Dit zou kunnen betekenen dat leerlingen die deelnemen aan de ORION Music Awards niet kunnen deelnemen of we lopen mogelijk het risico dat het virus tijdens de Awards verspreid wordt. Dat willen we als ORION echt voorkomen. De voorzorgsmaatregelen nemen we niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor de leden van de organisatie, de jury en het publiek (voornamelijk familieleden van de deelnemers, collega’s en leerlingen van de deelnemende scholen).

Wanneer de situatie in Nederland weer genormaliseerd is, zullen we zo snel mogelijk in goed overleg een nieuwe datum vastleggen. Vanzelfsprekend houden we rekening met de examens. We vragen u de entreekaarten (mocht u die hebben gevraagd) te bewaren voor de nieuwe datum en te retourneren mocht de nieuwe datum niet uitkomen.

 

Met vriendelijke groet,

Jonneke Reeser
Docent Muziek, KUA en CKV
Cultuurcoördinator Heerbeeck College Best