Aanmelden hoger leerjaar

Leerlingen die zich willen inschrijven voor een hoger leerjaar dan klas 1 kunnen zich hier inschrijven voor schooljaar 2020-2021.

De hieronder genoemde leerjaren zitten, naar aanleiding van onze prognose, op dit moment vol:
3 mavo en 4 mavo / 4 havo en 4 HIC havo / 5 havo  en 5 HIC havo / 4 vwo en 4 HIC vwo / 5 vwo en 5 HIC vwo / 6 vwo en 6 HIC vwo.

Bij aanmeldingen voor de bovenbouw kan het zo zijn dat er vanwege plaatsgebrek in de clusters alleen een aanmelding kan plaatsvinden indien er een vakkenpakketwissel mogelijk is.

Na het invullen van het inschrijfformulier ontvangt u een e-mail waarin een kopie van het formulier als pdf-bestand wordt meegestuurd. Dit formulier dient u te ondertekenen en mee te nemen naar het kennismakingsgesprek op onze school.

Na 29 mei wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen met u om een kennismakingsgesprek in te plannen. U neemt het ondertekende inschrijfformulier mee naar het gesprek.

Het formulier moet bij voorkeur ingevuld worden op een pc. De werking op een smartphone/tablet kan voor problemen zorgen en correcte verwerking is daarom niet gegarandeerd.