Presentatie examenopdracht Art & Design

06 april 2018
20 maart 2018,
 Off

Op dit moment leggen de examenleerlingen van havo-5 en vwo-6  met als vak Art & Design de laatste hand aan een bijzondere afstudeeropdracht.

Deze opdracht hebben ze gekregen van het Boshuys; een welbekende brasserie in de bossen van Best. Met deze opdracht sluiten ze het vak Art & Design af.

Het Boshuys gaf de leerlingen een keuze tussen twee casussen:

1) Hoe creëer je in het Boshuys een subtiele verwijzing naar het achterliggende museum Bevrijdende Vleugels, zonder te veel inbreuk te doen op de uitstraling van de brasserie.
2) Uitwerking van het concept in ontwikkeling: Een van de hangars van Bevrijdende Vleugels krijgt het thema Bevochten Brabant. Deze nieuwe expositie staat vooral in het teken van persoonlijke WO2 verhalen en beleving.

De leerlingen kregen als kickoff van de opdracht uitleg over de casussen en een rondleiding door het park door Mark van Pelt.

Op 6 april presenteren alle leerlingen hun bevindingen en prototypes of maquettes in het Boshuys. U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op deze avond. Om 19:00 zal de avond worden geopend door Directeur Onderwijs van het Heerbeeck College dhr. Rob van de Vorst en door opdrachtgever dhr. Mark van Pelt. Om 21:00 zal de avond afgelopen zijn.

Adres Boshuys
Sonseweg 39, Best
Voor vragen kunt u mailen naar k.vugts@heerbeeck.nl