Roosters maandag en dinsdag

15 augustus 2019,
 Off

Maandag 19 augustus starten we weer met een nieuw schooljaar. Hieronder vind je het rooster voor maandag en dinsdag, in het document is terug te vinden waar, wanneer en bij wie je verwacht wordt op deze dagen.

Voor de bovenbouwleerlingen:
Voor alle leerlingen die na de vakantie in de bovenbouw mavo/havo/vwo regulier zitten is onderstaande van belang.

Als je in het laatste vakantieweekend inlogt op Magister, zie je het rooster en je zogenaamde stamklas. Trek dan uit die stamklas waarin je zit geen conclusies !!!

Om een zo goed mogelijk rooster te kunnen maken worden dit jaar alle lessen/vakken (ook bij Nederland en Engels) geclusterd. Met de stamklassen wordt niet geroosterd en deze staan daarom niet in het rooster. Uit de stamklas kun je ook niet je mentor afleiden. Pas op de eerste schooldag (maandag 19 augustus) wordt duidelijk wie je mentor wordt. Maandagochtend worden de leerlingen aan mentoren gekoppeld. De mentoren maken een verdeling en vangen hun leerlingen op.

We wensen iedereen een goede start van het nieuwe schooljaar toe!

*de leerlingen van 4-havo en 5-havo melden zich op de plaats die genoemd wordt bij de klas waarmee ze in Magister staan. De verdeling van de mentoren volgt later.