Spelers gezocht voor theatervoorstelling ‘Beste opa’s & oma’s’!

19 september 2019
19 september 2019,
 Off

Een jubileumjaar! Al voor het vijfde achtereenvolgende jaar hopen we een prachtige, aangrijpende, nieuwe theatervoorstelling aan u te presenteren in de reeks ‘Beste opa’s & oma’s’. In de jubileumeditie in februari 2020 willen we binnen deze voorstelling aandacht vragen voor ‘75 jaar vrijheid, vrijheid toen en nu’. Ook gaan we dit jaar werken met filmopnames in combinatie met theater. Het belooft een prachtige voorstelling te worden.

Om dit te kunnen verwezenlijken zijn we op zoek naar (leen)opa’s en oma’s of ouderen die mooie verhalen hebben over de oorlog en de bevrijding en die het leuk zouden vinden om eens op de planken te staan. Acteerervaring is niet nodig. Zin om te spelen wel!

Repetities zijn vanaf 12 november op het Heerbeeck College, elke dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.45 uur behalve in de schoolvakanties. De voorstellingsdagen zijn op 19 en 20 februari 2020 in Best.

Heb je zin om, onder leiding van regisseur Michèle Rijzewijk, samen met enthousiaste leerlingen van het Heerbeeck College een hele mooie en ontroerende voorstelling te spelen? En ben je op bovenstaande momenten beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Deelname is gratis.
Stuur een mail met je gegevens naar:
Annabelle Morvan (Docent theater Heerbeeck College)
a.morvan@heerbeeck.nl