Team Rembrandts is er klaar voor!

2 maart 2018
2 maart 2018,
 Off

Team Rembrandts, het roboticateam waarin Fontys studenten samen met leerlingen een robot maken, waarmee wedstrijden worden gespeeld in de VS, is gearriveerd in Myrtle Beach (South-Carolina).

Joost, Justin en Ruben uit 4-havo hic, staan klaar om vandaag (vrijdag 2 maart) de eerste wedstrijden te spelen, de jury uit te leggen wat de robot allemaal kan, hoe de robot werkt en wat zij gedaan hebben aan techniekstimulering. Kortom een unieke ervaring. We wensen team Rembrandts veel succes met de eerste wedstrijden!

In de tabel vind je de tijden van de wedstrijden. Deze kun je volgen via de livestream . Ons team kan gevolgd worden onder team nummer 4481.

rooster11

rooster2

Let wel op:

De regional kan uitlopen, dit kan er voor zorgen dat de tijden niet helemaal meer kloppen. Let dus ook op welke wedstrijd we spelen zodat je bijvoorbeeld zorgt dat je voor wedstrijd 16 klaar zit. Op de Blue Alliances worden de scores van de wedstrijden vrijwel meteen vermeld.

Hieronder leest u het laatste ontvangen verslag van het team:

Goedemorgen allemaal,

Vanochtend na het ontbijt, zijn we aan de voorbereidingen begonnen voor onze eerste regional.
Alle PR materiaal, reserve onderdelen, etc. zijn weer verzameld. In verschillende groepen zoals pitcrew, Scouting & Research, Public Relations, etc. zijn team leden samen gaan zitten om de taken voor de regional te bespreken en te verdelen. In de middag was iedereen vrij om zelf te doen wat ze willen. Sommige zijn Myrtle Beach gaan bezichtigen of lekker gaan shoppen. Een klein groepje is naar team 1287 – Aluminum Assault gegaan om nog de laatste onderdelen in hun workshop te maken. Tussen 21:30 en 22:30 Nederlandse tijd, was Wesley, namens Team Rembrandts vanuit Amerika, op radio 538 (audio). Een zeer mooie interview om naar te luisteren. In de avond mochten 5 team leden al de Palmetto Regional binnen om de pit op te bouwen.  Dit jaar zitten met op onze pit op een hoek en dicht bij het wedstrijd veld. Ter afsluiting van de dag, hebben we nog een team meeting gehad om de laatste voorbereidingen af te ronden.

Morgen gaat het beginnen en hebben veel werk te doen om de robot helemaal klaar te maken voor de qualification matches.

With kind regards / Met vriendelijke groeten,
Team Rembrandts