Theatercafé 2018: alleen nog kaartjes beschikbaar voor zaterdag!

26 januari 2018
11 januari 2018,
 Off

Het jaarlijkse Theatercafé op het Heerbeeck College wordt gehouden op vrijdagavond 26 en zaterdagavond 27 januari 2018. Het thema van dit jaar is Made In Holland, een ode aan het Nederlandse product.

Kaartjes en tijden
De voorstelling van het Theatercafé wordt tweemaal opgevoerd, op 26 en 27 januari 2018 in de aula van het Heerbeeck College in Best. De deuren gaan open om 19.30 uur, de voorstelling begint om 20.00 uur.

Alleen voor zaterdag zijn nog kaarten te verkrijgen:

  • online verkrijgbaar voor € 6,50 (exclusief € 1,00 servicekosten per ticket en €0,49 bankkosten per transactie);
  • donderdag 25 en vrijdag 26 januari: tussen 10.00 en 16.00 uur bij de receptie van het Heerbeeck College à € 7,50 (leerlingen betalen € 5 op vertoon van de schoolpas, maximaal 1 kaartje per schoolpas);
  • afhankelijk van de beschikbaar kunnen er op zaterdagavond eventueel ook kaartjes bij de ingang gekocht worden.

 

Al meer dan twintig jaar is het Heerbeeck Theatercafé dé plek waar (oud-)leerlingen en medewerkers van de school hun podiumtalenten kunnen laten zien en horen. Talentvolle deelnemers aan vorige edities stroomden zelfs door naar een plek in de wereld van de podiumkunst en waren onder andere te zien in Holland’s Got Talent en musicals als Soldaat van Oranje, Pinokkio, Rent en Billy Elliot. Dit jaar kent het Theatercafé maar liefst 25 acts. De deelnemers laten hun eigen talent zien op het gebied van o.a. zang, dans en theater. Ook docenten zullen van zich laten horen, begeleid door het Heerbeeck Symphonic Orchestra. De presentatie van de avond is in handen van leerlingen.

Meer informatie over het Theatercafé en een prachtige compilatie van de optredens van vorig jaar vindt u op onze website. Ook heeft het Theatercafé een eigen Facebook-pagina.