Voetbaltoernooi

20 april 2018
16 mei 2018,
 Off

Vrijdag voor de meivakantie, 20 april, was het weer zover! Het jaarlijkse Lorentz Casimir Lyceum-voetbaltoernooi. Uiteraard waren we ook dit jaar weer vertegenwoordigd met maar liefst vier teams. Meisjes klas 1-2, jongens klas 1-2, meisjes klas 3 en hoger & jongens klas 3 en hoger. Met een stralende zon zijn we afgereisd naar Nuenen om daar een paar titels te verdedigen.

Er zaten een paar spannende wedstrijden tussen, maar door het bikkelen van onze leerlingen zijn deze vaak omgezet in winst!! Dit resulteerde uiteindelijk in een mooie 1ste plaats voor meisjes klas 1-2 die hun titel prolongeerde. De jongens van klas 3 en hoger hebben helaas de finale verloren en strandde zo op een mooie 2de plaats. De meisjes van klas 3 en hoger hebben een mooie 3de plaats neergezet en onze jongens uit klas 1-2 mogen ontzettend trots zijn op hun 5de plaats!

Deze mooie resultaten leverden ons daarom nog een beker op, we waren namelijk de BESTE SCHOOL van alle scholen die meededen aan het toernooi. Na deze uitstekende prestaties konden de leerlingen gaan genieten van een welverdiende meivakantie!